zaterdag 26 oktober 2013

Dagje uit! + foto's !!

Wat een superdag was dit! We zijn wezen lasergamen, karten en uit eten erbij in Dordrecht. Helaas was Dennis nog te klein om te karten dus zijn Reiley, Arend & Tamara met z'n 3-tjes gegaan en Dennis en ik hebben gekeken en gefilmd! Lasergamen konden we gelukkig wel met z'n allen, echt lache! Daarna lekker gegeten, tijdens het eten keek je op de kartbaan..was echt leuk geregeld!
Zowel bij het lasergamen als karten kreeg je de scores van hoe je het gedaan had...ook de formule 1 blokken voor de nr. 1, 2 en 3 waren er..om een foto op te maken. Als je op de foto klikt..vergroot tie.


 
Dit zijn voor mij de waardevolle dagen, iets doen met z'n allen, alleen maar genieten en lol hebben en dat zodra de kinderen naar bed, dat ze zeggen: " was supergezellig vandaag"..daar kan geen staatsloterij of wat dan ook tegenop! M'n mondklachten waren heftig vandaag, maar niemand heeft er iets van gemerkt, iedereen zien genieten kan geen medicijn of spoelmiddel tegenop!
 
Arend had eigenlijk nachtdienst maar heeft vrijgenomen om met Reiley morgen naar de Kuip te gaan omdat m'n neef een weekje er tussenuit is, ik ga samen met Tamara naar zwemles van Dennis dus zondag zijn we allemaal weer " onder de pannen" ! Heb nog 2 leuke foto's gevonden van toen Arend 50 werd..bij deze..de foto's..het gezin, m'n rijkdom!

 

Geen opmerkingen: