zondag 11 augustus 2013

Het leven is een feestje, je moet alleen wel zelf de slingers ophangen!

Positieve blog word dit, zonder al dat geklaag van afgelopen tijd, maar wel een blog waarin je kan zien dat je meer met "bewustwording" bezig bent!

Zaterdag verliep als een ' normale"  zaterdag..gehele was/strijk weg gewerkt, boodschappen doen, kinderen die hun eigen dingen deden, Arend een paar klusjes in huis & het gehele konijnenhok schoongemaakt blablabla...
Eind van de middag ben ik nog even op ziekenbezoek geweest bij Corrie die was geopereerd 1,5 week terug, na het eten samen met Reiley de schuur een beetje aan kant gemaakt zodat we weer konden lopen daar..

Totdat ik dacht...nou...tis al bijna zaterdagavond..."heb ik al iets gedaan vandaag..waarvan ik  ECHT vrolijk werd" ..wat meerwaarde aan het leven toevoegd? Uhhhhhhh..NEE!

Ik ben 2 discolampen gaan pakken, die we jaren terug eens gekocht hadden op marktplaats voor een kinderfeestje van Tamara...banken en tafel aan de kant gezet, lamellen dicht/gordijnen dicht, lampen aangezet & de kinderen geroepen..

Discotime! Kinderen dachten in het begin..m'n moeder is gek aant worden..Arend was de DJ..allerlei nummers opgezet voor ieder wat wils..heerlijk!!!!!!! Lekker gedanst en gek gedaan met z'n allen in de woonkamer...Dennis die spontaan ging breakdancen, Reiley uit z'n plaat met het Feyenoordclublied, Tamara los gegaan op Doe Maar van de jaren 80 en tussendoor heeft ze nog foto's gemaakt, daarna kreeg ze telefoon en d'r vriendje kwam nog langs om 20.30 's avonds(die ws dacht dat we met z'n allen gek geworden waren hier met alles dicht en dansen en discolampen aan), tot bijna 21.30 heerlijk los gegaan en lol hebben met z'n allen..DAT IS WAAR HET LEVEN OM DRAAIT! Ikzelf heb bijna een uur mee lopen dansen en jumpen en weet ik veel wat..100% energie!
Daarna lekkere hapjes op tafel, wedden dat kijken op tv met z'n allen was errrrugh gezellig, veel gelachen!! Zelf Dimitri's moeder belde waar die bleef, kinderen gingen pas 12 uur 's nachts slapen...Zo hebben we met z'n allen toch maar weer een mooie herinnering gemaakt, dat heb je niet van de was doen/strijk doen/konijnenhok schoonmaken, boodschappen doen of computeren! Geeft geen meerwaarde aan het leven! Maar wel als alle 3 de kids zeggen als ze op bed liggen..het was echt gezellig vanavond!

Vandaag was Feyenoord-Twente, dusja..Arend & Reiley veel geouwehoerd samen, waardoor een hoop lol..ik ben met Dennis & Tamara even bij m'n moeder geweest, was een relaxte dag..kinderen zijn op tijd naar bed gegaan, want het is heel de week al laat geweest voor hun.

KORTOM...TOPweekend was dit! Wat ik mee wil geven met deze blog is..wees soms bewust dat de dagen snel aan je voorbij gaan, soms zonder dat je iets hebt gedaan waarvan je denkt..geeft dit meerwaarde aan het leven of voor het gezin? Doe dan gewoon eens iets geks..en geniet ervan!! Maak leuke/gezellige herinneringen voor de toekomst! Ook met zo'n gek discoavondje..heb lol..dat zijn de mooie herinneringen later voor een kind.

Carpe Diem!

Geen opmerkingen: