vrijdag 20 december 2013

3FM Serious Request & fijne kerstdagen!

Tis vakantie! Alle kerstdiners van de kids achter de rug..was leuk, Alleen dat stuk van school (Dennis z'n school) lopen en weer terug was achteraf teveel betreft gewrichtsklachten..Tamara vandaag nog naar de Pathe gebracht, ging met de gehele school naar de film en nu even sloosh..geen wekkers meer!
Paar cadeaus ingepakt en staan onder de kerstboom..Arend was ook nog even wezen shoppen en er staan voor mij nu ook 2 cadeaus onder de boom en ik kreeg een leuke tuniek van hem (heb tie zelf uitgezocht en gehaald)..erg lief!

M'n favoriete traditie 3FM Serious Request is weer 24 uur per dag te zien, helemaal leuk, tv staat gehele dag aan!

Vanavond was echt weer een huis,-tuin,-keukendag hier! Tamara is opeens B-Brave fan en ging vanavond samen met een klasgenoot naar 't dorp voor hun optreden..Reiley is 3 uur lang(!?) bezig geweest de wc te ontstoppen..dit omdat tie weer eens een half rol wc papier had gebruikt en de wc dus zwaar verstopt zat..samen met Dennis zaten ze voor de wc op een tablet te googlen hoe je een wc het beste kan ontstoppen..we hebben in een deuk gelegen...vuilniszak om z'n arm heen en hup..die pot in bah! Uiteindelijk na al die uren heeft Arend hem verlost door de ontstopper te pakken..in 5 seconde was het probleem opgelost..Reiley heeft vandaag in een paar uur voor 6 dagen tegelijk gepraat..pffffffff...maar was wel lache hoe die 't allemaal vertelde..doch..wel vermoeiend..geen seconde hield tie z'n klep..vanmiddag was wel lief want toen zei tie dat hij eigenlijk niks had gemerkt van de chemotijd bij mij en dattie blij was dat we gewoon kerst/oud en nieuw konden vieren..en dat ik nog steeds dezelfde moeder was als daarvoor..ahhhhhh..schattie hoor! Zomaar..uit het niets begon tie erover.

Van de buren nummer 54 heb ik nog een prachtig boeket bloemen gehad, erg lief!!  Veel mensen hadden nog een stukje extra in de kerstkaart geschreven i.v.m. m'n gezondheid, dank daarvoor!

Maandag moet ik weer naar 't ziekenhuis..voor m'n Herceptinkuur..zo zonde van m'n tijd..heb juist het gevoel er klaar mee te zijn..raar..maar waar..wil zo graag m'n oude leven weer oppakken..geen ziekenhuisbezoeken meer...maarja..tis nu eenmaal zo en moet er maar aan toegeven. M'n hormoontabletten slik ik ook getrouw elke dag en ben extra alert op m'n stemming..maar dat gaat goed!

Bijna kerst..ongelofelijk..1e kerstdag zijn we bij m'n tante, tesamen met m'n moeder en Joke & Henry & 2e kerstdag doen we een luxe broodmaaltijd met alles erop/eraan, Arend heeft nachtdienst die dagen maar komt goed!...Oud & nieuw komt m'n gehele familie hierheen om te gourmetten, dus heb nog wat te regelen, wel leuk!

Ik wens iedereen fijne/gezellige kerstdagen !!




Geen opmerkingen: